петък, 12 юли 2013 г.

Започвам да се вбесявам






#ДАНСwithme не е карнавалната атракция на София! #ДАНСwithme не е кастинг за млади таланти. #ДАНСwithme не е вечерна разходка по софийските улици.

#ДАНСwithme е протест! Протест с конкретно искане – Оставката на Орешарски, неговия кабинет, разпускане на НС и нови избори (с много международни наблюдатели, добавям от себе си, защото явно в България изборите трябва да се следят все едно сме в Третия свят, а не в ЕС).


3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз продължавам да се вбесявам, но това все така няма никакво значение... Лошото е, че се въртим в омагьосан кръг - не можем да протестираме през работното им време, защото не искаме управници, които после да ни "дадат" работа, а когато отидем в 18:30, което само за тях не е работно време (бас ловя, че повечето от протестиращите или никога не сме знаели, или сме забравили какво е да зарежеш работата - свършена или не - в някакъв час, защото така показва часовникът) те вече са се скрили в черупката на домашния си/ресторантския уют и "по кодекса" спокойно могат да се правят, че не чуват и не виждат, защото си почиват (!) заслужено !?!?!?!?

    ОтговорИзтриване
  3. и аз продължавам "Част от присъстващите посрещнаха О с ръкопляскания"-от репортажа за срещата на О. с "над 30 представители на протестиращите организации"

    ОтговорИзтриване