петък, 15 ноември 2013 г.

Нямаме какво да доказваме нито на Доган, нито на Станишев

От Facebook-малко разширено.

И аз да се включа в хора, убедена съм, на разума. Моля ви, утре, поне до 18:00 да не се правим на смели, да не ходим да реконтрапротестираме, да не ходим да броим окаяните хорица, които БСП и ДПС третират като добитък и товарят по автобуси, за да ги стоварят в София като доказателство, че все още има хора, които продават глада си и гласуват за тях!

Моля ви, утре, поне до 18:00 да не се мотаем из центъра, за да не изпълним дебилния им сценарий и така да им се предадем, да се оставим да ни бият на наш терен. И най-важното, по този начин да им предадем студентите. Да им предадем надеждите си.

Мола ви, утре, поне до 18:00 да отделим внимание на себе си, на семействата си, на къщите си, а някои от нас и на работата си. Нямаме какво да доказваме нито на Доган, нито на Станишев, нито на когото и да било друг. Ако искат и 100 000 да докарат, те ще са точно това - докарани. Докарани за 1 ден. Докарани не заради убеждения или ценности, а докарани за пари.

А ние сме тук. Всеки ден. Вече 155 такива. И пак ще бъдем.


П.С Искам да помоля и студентите от #OccupySU да запазят спокойствие, да не се подават на провокации и да останат в сградата на Софийския университет, докато навън се опитват да ги вкарат в капана на манипулация. Искам да знаете, че всички сме с вас. И сега е поредното изпитание за нашите и за вашите нерви. Бъдете повече от силни следващите 24 часа. С вас сме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар